my CNUSD logo
  • Search
Expand

Orientation (first 3 days)

Orientation Bell Schedule 

8/12-8/14 (Monday, Tuesday & Wednesday)
The first 3 days of school


Late Arrival
- must attend Orientation, then spend period 1 in the Library 
Work Experience - meets at 7am on the first day of school only to determine regular meeting days/times for the rest of the year
Online World History - meets Tuesdays after school in H-24


6:45 - 7:32 AM
Period 0 (Work Exp will meet at 7am in B-38 on the first day only)
7:32 - 7:40 AM   First Bell
7:40 - 8:20 AM    Orientation: Click here for "Where students go"
(Required for All Students, including those with Late Arrival)
 
8:28 - 9:17 AM   Period 1 (49 min) 
9:25 - 10:16 AM   Period 2 (51 min)
10:24 - 11:13 AM    Period 3 (49 min)
11:21 - 12:10 PM   Period 4 (49 min)
12:10 - 12:50 PM   Lunch (40 min)
12:58 - 1:47 PM   Period 5 (49 min)
1:55 - 2:44 PM   Period 6 (49 min)
 2:52 - 3:41 PM   Period 7 (49 min) - Includes Band; Online World History meets Tuesdays only






Website by SchoolMessenger Presence. © 2019 West Corporation. All rights reserved.